Ja, ik wil

Gefeliciteerd u gaat trouwen! Bij een bruiloft horen bloemen.

Wildruid creëert verrassende bloemen concepten voor bruiloften!

Het begint met het bespreken van de wensen en ideeën voor de bloemen op jullie huwelijk. Een bruidsboeket of juist iets heel bijzonders? Corsages voor de bruidegom en de gasten, tafel aankleding? 
 

Op basis van de wensen en het gevoel tijdens het gesprek ontstaan de meest verrassende creaties. 


Bruidsboeketten

Op een bruiloft is het bruidsboeket vaak het middelpunt van het bruidsbloemwerk en kan de toon zetten voor de rest van de bloemendecoraties. Naast bruidsboeketten kunt u ook kiezen voor een polscorsage

Styling bruiloftlocatie

Een bruiloftlocatie stylen is één van mijn favoriete, leukste en belangrijkste taken die ik als bloemstylist kan uitvoeren! Het is mijn missie om een prachtige en onvergetelijke ceremonie te creëren die perfect past bij het bruidspaar, de locatie en om alle puntjes op de "i" te zetten voor deze onvergetelijke dag.

Maak het écht persoonlijk met unieke verrassende bloemcreaties

Muzikale decors

Naast mijn passie voor bloemen heb ik ook een passie voor muziek. Samen met beroepsmuzikant John Sprenkels bieden wij muzikale decors tijdens de huwelijksceremonie , uitvaarten en andere gelegenheden onder de naam blinc. Maak dit bijzondere moment uniek met de juiste bloemcreaties en livemuziek!

Wildkruid